Pregled bibliografske jedinice broj: 186443
Ethanol-induced changes in the fatty acid composition of brewer's yeast
Ethanol-induced changes in the fatty acid composition of brewer's yeast // Program and Abstracts / Zlatko Kniewald (ur.).
Zagreb: Medicinska naklada, 2003. str. 57-57 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 186443 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Ethanol-induced changes in the fatty acid composition of brewer's yeast
Autori
Čanadi Jurešić, Gordana ; Blagović, Branka ; Rupčić, Jasminka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
Program and Abstracts
/ Zlatko Kniewald - Zagreb : Medicinska naklada, 2003, 57-57
Skup
3rd Croatian Scientific Conference about Biotechnology: Biotechnology and Food
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 17.02.2003. - 20.02.2003
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
brewer's yeast; fatty acids; ethanol
Sažetak
During fermentation, yeast cells are continuously exposed to different stress factors...
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Kliničke medicinske znanosti