Pregled bibliografske jedinice broj: 184301
Analiza ritika kritičnih kontrolnih točaka (HACCP) u klaonicama za preradu mesa peradi
Analiza ritika kritičnih kontrolnih točaka (HACCP) u klaonicama za preradu mesa peradi // IV Simpozij Peradarski dani, Zbornik radova
Poreč, Hrvatska, 2001. str. 170-173 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), ostalo)
CROSBI ID: 184301 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Analiza ritika kritičnih kontrolnih točaka (HACCP) u klaonicama za preradu mesa peradi
(???)
Autori
Petrak, Tomislav ; Medić, Helga ; Novaković, Predrag ; Bažulić, Davorin
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), ostalo
Izvornik
IV Simpozij Peradarski dani, Zbornik radova
/ - , 2001, 170-173
Skup
IV Simpozij Peradarski dani
Mjesto i datum
Poreč, Hrvatska, 16.05.2004. - 19.05.2004
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
???
Sažetak
???
Izvorni jezik
Hrvatski
Napomena
NEPOTPUN ZAPIS!!!!!!!!!
POVEZANOST RADA
Profili:
Davorin Bažulić
(autor)
Tomislav Petrak
(autor)
Helga Medić
(autor)
Predrag Novaković
(autor)