Pregled bibliografske jedinice broj: 184122
HEALTH FOOD YIELD MANAGEMENT IN TOURIST DEMANT AND SUPPLY
HEALTH FOOD YIELD MANAGEMENT IN TOURIST DEMANT AND SUPPLY // Management in the Function Increasing the Tourism Consumption / prof.dr.sc. Radišić, Franjo (ur.).
Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, 2004. str. 45-55 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
CROSBI ID: 184122 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
HEALTH FOOD YIELD MANAGEMENT IN TOURIST DEMANT AND SUPPLY
Autori
Cerović, Zdenko
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni
Izvornik
Management in the Function Increasing the Tourism Consumption
/ Prof.dr.sc. Radišić, Franjo - Opatija : Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, 2004, 45-55
Skup
Management in the Function Increasing the Tourism Consumption
Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 24.04.2004. - 26.04.2004
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
demand and supply health food; yield management health food; tourist expenditure increase
Sažetak
The Croatian tourist supply comprises the health food offers. Health food facilities in tourist destinations are a part of the tourist offer of hospitality facilities, and it is the task of management to optimise the operation of these facilities and enterprises.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Ekonomija