Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 179227

Aktivnosti pekarskog kvasca u smrznutom tijestu


Grba, Slobodan
Aktivnosti pekarskog kvasca u smrznutom tijestu, 2004. (popularni rad).


CROSBI ID: 179227 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Aktivnosti pekarskog kvasca u smrznutom tijestu
(Activities of yeast in frozen dough)

Autori
Grba, Slobodan

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2004

Ključne riječi
pekarski kvasac; smrznuto tijesto
(yeast; frozen dough)

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Biotehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0058022

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Slobodan Grba (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Grba, Slobodan
Aktivnosti pekarskog kvasca u smrznutom tijestu, 2004. (popularni rad).
Grba, S. (2004) Aktivnosti pekarskog kvasca u smrznutom tijestu.. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Grba, Slobodan}, year = {2004}, keywords = {pekarski kvasac, smrznuto tijesto}, title = {Aktivnosti pekarskog kvasca u smrznutom tijestu}, keyword = {pekarski kvasac, smrznuto tijesto} }
@unknown{unknown, author = {Grba, Slobodan}, year = {2004}, keywords = {yeast, frozen dough}, title = {Activities of yeast in frozen dough}, keyword = {yeast, frozen dough} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font