Pregled bibliografske jedinice broj: 178491
Utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Saccharomyces cerevisiae
Utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Saccharomyces cerevisiae, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 178491 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Saccharomyces cerevisiae
(The influence of cupric ions on kinetic of ethanolic fermentation with yeast S. cerevisiae)
Autori
Bencetić, Martina
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
12.07
Godina
2004
Stranica
56
Mentor
Stehlik-Tomas, Vesna
Ključne riječi
saccharomyces cerevisiae; bakar
(saccharomyces cerevisiae; copper)
Sažetak
U radu je ispitivan utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije na različitim podlogama.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Biotehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0058022
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Vesna Stehlik-Tomas
(mentor)