Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 178491

Utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Saccharomyces cerevisiae


Bencetić, Martina
Utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Saccharomyces cerevisiae, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 178491 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Saccharomyces cerevisiae
(The influence of cupric ions on kinetic of ethanolic fermentation with yeast S. cerevisiae)

Autori
Bencetić, Martina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
12.07

Godina
2004

Stranica
56

Mentor
Stehlik-Tomas, Vesna

Ključne riječi
saccharomyces cerevisiae; bakar
(saccharomyces cerevisiae; copper)

Sažetak
U radu je ispitivan utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije na različitim podlogama.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Biotehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0058022

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Vesna Stehlik-Tomas (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Bencetić, Martina
Utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Saccharomyces cerevisiae, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Bencetić, M. (2004) 'Utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Saccharomyces cerevisiae', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Benceti\'{c}, Martina}, year = {2004}, pages = {56}, keywords = {saccharomyces cerevisiae, bakar}, title = {Utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Saccharomyces cerevisiae}, keyword = {saccharomyces cerevisiae, bakar}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Benceti\'{c}, Martina}, year = {2004}, pages = {56}, keywords = {saccharomyces cerevisiae, copper}, title = {The influence of cupric ions on kinetic of ethanolic fermentation with yeast S. cerevisiae}, keyword = {saccharomyces cerevisiae, copper}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font