Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 17530

Utjecaj vrste mlijeka i načina soljenja na kakvoću sira u salamuri


Belošević, Roberta
Utjecaj vrste mlijeka i načina soljenja na kakvoću sira u salamuri, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 17530 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj vrste mlijeka i načina soljenja na kakvoću sira u salamuri
(Kind of milk and salt variety influence on quality of brined cheese)

Autori
Belošević, Roberta

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
07.03

Godina
1997

Stranica
64

Mentor
Tratnik, Ljubica

Ključne riječi
vrsta mlijeka; načina soljenja; kakvoća; sir u salamuri
(kind of milk; salt variety; quality; brined cheese)

Sažetak
*

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
Za potpuni bibliografski opis nedostaje *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)



POVEZANOST RADA


Projekti:
058501

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Ljubica Tratnik (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Belošević, Roberta
Utjecaj vrste mlijeka i načina soljenja na kakvoću sira u salamuri, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Belošević, R. (1997) 'Utjecaj vrste mlijeka i načina soljenja na kakvoću sira u salamuri', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Belo\v{s}evi\'{c}, Roberta}, year = {1997}, pages = {64}, keywords = {vrsta mlijeka, na\v{c}ina soljenja, kakvo\'{c}a, sir u salamuri}, title = {Utjecaj vrste mlijeka i na\v{c}ina soljenja na kakvo\'{c}u sira u salamuri}, keyword = {vrsta mlijeka, na\v{c}ina soljenja, kakvo\'{c}a, sir u salamuri}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Belo\v{s}evi\'{c}, Roberta}, year = {1997}, pages = {64}, keywords = {kind of milk, salt variety, quality, brined cheese}, title = {Kind of milk and salt variety influence on quality of brined cheese}, keyword = {kind of milk, salt variety, quality, brined cheese}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font