Pregled bibliografske jedinice broj: 17530
Utjecaj vrste mlijeka i načina soljenja na kakvoću sira u salamuri
Utjecaj vrste mlijeka i načina soljenja na kakvoću sira u salamuri, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 17530 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj vrste mlijeka i načina soljenja na kakvoću sira u salamuri
(Kind of milk and salt variety influence on quality of brined cheese)
Autori
Belošević, Roberta
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
07.03
Godina
1997
Stranica
64
Mentor
Tratnik, Ljubica
Ključne riječi
vrsta mlijeka; načina soljenja; kakvoća; sir u salamuri
(kind of milk; salt variety; quality; brined cheese)
Sažetak
*
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
Za potpuni bibliografski opis nedostaje *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)
POVEZANOST RADA
Projekti:
058501
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ljubica Tratnik
(mentor)