Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 17501

Utjecaj vrste mlijeka na prinos i sastav sira prije salamurenja


Bunjan, Tomislav
Utjecaj vrste mlijeka na prinos i sastav sira prije salamurenja, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 17501 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj vrste mlijeka na prinos i sastav sira prije salamurenja
(The kind of milk influence on yield and cheese composition before brined)

Autori
Bunjan, Tomislav

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
06.03

Godina
1997

Stranica
51

Mentor
Tratnik, Ljubica

Ključne riječi
vrsta mlijeka; prinos sira; sastav sira
(kind of milk; yield of cheese; composition)

Sažetak
.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058501

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Ljubica Tratnik (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Bunjan, Tomislav
Utjecaj vrste mlijeka na prinos i sastav sira prije salamurenja, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Bunjan, T. (1997) 'Utjecaj vrste mlijeka na prinos i sastav sira prije salamurenja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Bunjan, Tomislav}, year = {1997}, pages = {51}, keywords = {vrsta mlijeka, prinos sira, sastav sira}, title = {Utjecaj vrste mlijeka na prinos i sastav sira prije salamurenja}, keyword = {vrsta mlijeka, prinos sira, sastav sira}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Bunjan, Tomislav}, year = {1997}, pages = {51}, keywords = {kind of milk, yield of cheese, composition}, title = {The kind of milk influence on yield and cheese composition before brined}, keyword = {kind of milk, yield of cheese, composition}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font