Pregled bibliografske jedinice broj: 17501
Utjecaj vrste mlijeka na prinos i sastav sira prije salamurenja
Utjecaj vrste mlijeka na prinos i sastav sira prije salamurenja, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 17501 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj vrste mlijeka na prinos i sastav sira prije salamurenja
(The kind of milk influence on yield and cheese composition before brined)
Autori
Bunjan, Tomislav
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
06.03
Godina
1997
Stranica
51
Mentor
Tratnik, Ljubica
Ključne riječi
vrsta mlijeka; prinos sira; sastav sira
(kind of milk; yield of cheese; composition)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058501
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ljubica Tratnik
(mentor)