Pregled bibliografske jedinice broj: 174890
Nives Rittig-Beljak: Švapski kulinarij - dodir tradicija u Hrvatskoj
Nives Rittig-Beljak: Švapski kulinarij - dodir tradicija u Hrvatskoj // Etnološka tribina. Godišnjak Hrvatskog etnološkog društva, 33 (2003), 26; 179-180 (podatak o recenziji nije dostupan, prikaz, stručni)
CROSBI ID: 174890 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Nives Rittig-Beljak: Švapski kulinarij - dodir tradicija u Hrvatskoj
((South-German Culinarium - encounter of traditions in Croatia))
Autori
Grbić, Jadranka
Izvornik
Etnološka tribina. Godišnjak Hrvatskog etnološkog društva (0351-1944) 33
(2003), 26;
179-180
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, prikaz, stručni
Ključne riječi
prikaz
(review)
Sažetak
Riječ je o prikazu knjige: Švapski kulinarij - dodir tradicija u Hrvatskoj
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Etnologija i antropologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0189006
Ustanove:
Institut za etnologiju i folkloristiku, Zagreb
Profili:
Jadranka Grbić
(autor)
Citiraj ovu publikaciju:
Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::
- Demos
- Dresden
- Europe des Revues
- Carsassove
- Ulrich` International Periodicals Directory
- New Providence