Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 17472

Utjecaj ultrafiltracije mlijeka na sastav i svojstva sira tipa Feta


Harjač, Andrea
Utjecaj ultrafiltracije mlijeka na sastav i svojstva sira tipa Feta, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 17472 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj ultrafiltracije mlijeka na sastav i svojstva sira tipa Feta
(The influence of milk ultafiltration on composition and characteristics cheese type Feta)

Autori
Harjač, Andrea

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
06.03

Godina
1997

Stranica
75

Mentor
Tratnik, Ljubica

Ključne riječi
ultrafiltracija; sir; Feta
(ultrafiltration; cheese; Feta)

Sažetak
.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058501

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Ljubica Tratnik (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Harjač, Andrea
Utjecaj ultrafiltracije mlijeka na sastav i svojstva sira tipa Feta, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Harjač, A. (1997) 'Utjecaj ultrafiltracije mlijeka na sastav i svojstva sira tipa Feta', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Harja\v{c}, Andrea}, year = {1997}, pages = {75}, keywords = {ultrafiltracija, sir, Feta}, title = {Utjecaj ultrafiltracije mlijeka na sastav i svojstva sira tipa Feta}, keyword = {ultrafiltracija, sir, Feta}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Harja\v{c}, Andrea}, year = {1997}, pages = {75}, keywords = {ultrafiltration, cheese, Feta}, title = {The influence of milk ultafiltration on composition and characteristics cheese type Feta}, keyword = {ultrafiltration, cheese, Feta}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font