Pregled bibliografske jedinice broj: 17472
Utjecaj ultrafiltracije mlijeka na sastav i svojstva sira tipa Feta
Utjecaj ultrafiltracije mlijeka na sastav i svojstva sira tipa Feta, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 17472 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj ultrafiltracije mlijeka na sastav i svojstva sira tipa Feta
(The influence of milk ultafiltration on composition and characteristics cheese type Feta)
Autori
Harjač, Andrea
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
06.03
Godina
1997
Stranica
75
Mentor
Tratnik, Ljubica
Ključne riječi
ultrafiltracija; sir; Feta
(ultrafiltration; cheese; Feta)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058501
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ljubica Tratnik
(mentor)