Pregled bibliografske jedinice broj: 17456
Utjecaj kozjeg mlijeka na tijek fermentacije jogurta u usporedbi s kravljim mlijekom
Utjecaj kozjeg mlijeka na tijek fermentacije jogurta u usporedbi s kravljim mlijekom, 1996., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 17456 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj kozjeg mlijeka na tijek fermentacije jogurta u usporedbi s kravljim mlijekom
(The goat milk influence on yoghurt fermentation in comparison with cow milk)
Autori
Nižić, Zdenka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
03.04
Godina
1996
Stranica
64
Mentor
Tratnik, Ljubica
Ključne riječi
kozje mlijeko; kravlje mlijeko; fermentacija; jogurt
(goat milk; cow milk; fermentation; yoghurt)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058501
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ljubica Tratnik
(mentor)