Pregled bibliografske jedinice broj: 17427
Utjecaj mješavine ovčjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću sireva proizvedenih kao Paški sir i sir Pekorelo
Utjecaj mješavine ovčjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću sireva proizvedenih kao Paški sir i sir Pekorelo, 1996., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 17427 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj mješavine ovčjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću sireva proizvedenih kao Paški sir i sir Pekorelo
(The influence of cow and sheep milk mixture on cheeses quality produced as Paški sir and Pekorelo)
Autori
Kitonić, Tomislav
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
20.12
Godina
1996
Stranica
72
Mentor
Tratnik, Ljubica
Ključne riječi
ovčje mlijeko; kravlje mlijeko; paški sir; sir Pekorelo
(cow milk; sheep milk; Paški sir; Pekorelo)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058501
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ljubica Tratnik
(mentor)