Pregled bibliografske jedinice broj: 170758
Nives Rittig-Beljak, Švapski kulinarij : dodir tradicija u Hrvatskoj [Süddeutsches Culinarium : Begegnung von Kochtraditionen in Kroatien], Zajednica Nijemaca u Hrvatskoj - Zagreb, Varaždin 2003.
Nives Rittig-Beljak, Švapski kulinarij : dodir tradicija u Hrvatskoj [Süddeutsches Culinarium : Begegnung von Kochtraditionen in Kroatien], Zajednica Nijemaca u Hrvatskoj - Zagreb, Varaždin 2003. // Narodna umjetnost : hrvatski časopis za etnologiju i folkloristiku, 40 (2003), 2; 193-196 (podatak o recenziji nije dostupan, prikaz, stručni)
CROSBI ID: 170758 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Nives Rittig-Beljak, Švapski kulinarij : dodir tradicija u Hrvatskoj [Süddeutsches Culinarium : Begegnung von Kochtraditionen in Kroatien], Zajednica Nijemaca u Hrvatskoj - Zagreb, Varaždin 2003.
("Nives Rittig-Beljak: German Cuisine - Relations of Traditions in Croatia")
Autori
Marks, Ljiljana
Izvornik
Narodna umjetnost : hrvatski časopis za etnologiju i folkloristiku (0547-2504) 40
(2003), 2;
193-196
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, prikaz, stručni
Ključne riječi
kulinarij
(Cuisine)
Sažetak
Prikaz knjige o švapskom kulinariju u Hrvatskoj.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Etnologija i antropologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0189002
Ustanove:
Institut za etnologiju i folkloristiku, Zagreb
Profili:
Ljiljana Marks
(autor)
Citiraj ovu publikaciju:
Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::
- MLA
- New York
- Ulrich's International Periodicals Directory
- New Jersey
- RILM
- New York