Pregled bibliografske jedinice broj: 170155
Usporedba infuzijskog i dekokcijskog postupka ukomljavanja
Usporedba infuzijskog i dekokcijskog postupka ukomljavanja, 2004., diplomski rad, Kemijsko- tehnološki fakultet, Split
CROSBI ID: 170155 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Usporedba infuzijskog i dekokcijskog postupka ukomljavanja
(Comparision between infusion and decoction process for wort preparation)
Autori
Kapitanović , Joško
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Kemijsko- tehnološki fakultet
Mjesto
Split
Datum
30.06
Godina
2004
Stranica
53
Mentor
Marić , Vladimir
Ključne riječi
pivo; infuzijski postupak; dekokcijski postupak; ukomljavanje
(beer; infusion process; decoction process; wort preparation)
Sažetak
U diplomskom radu se uspoređuju dvije metode ukomljavanja piva, metoda ukomljavanja piva dekokcijom i metoda ukomljavanja infuzijom. Uspoređujemo njihove teorijske i praktične (parametarske) vrijednosti.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Biotehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0058011
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Vladimir Marić
(mentor)