Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 168803

Utjecaj uvjeta prerade na udjel fosfolipida u bučinom ulju


Mrvoš, Mirela
Utjecaj uvjeta prerade na udjel fosfolipida u bučinom ulju, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 168803 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj uvjeta prerade na udjel fosfolipida u bučinom ulju
(The influence of processing conditions on phospholipids in pumpkin seed oil)

Autori
Mrvoš, Mirela

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
03.07

Godina
2004

Stranica
46

Mentor
Rade, Desanka

Ključne riječi
-

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0058015

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Desanka Rade (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Mrvoš, Mirela
Utjecaj uvjeta prerade na udjel fosfolipida u bučinom ulju, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Mrvoš, M. (2004) 'Utjecaj uvjeta prerade na udjel fosfolipida u bučinom ulju', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Mrvo\v{s}, Mirela}, year = {2004}, pages = {46}, keywords = {-}, title = {Utjecaj uvjeta prerade na udjel fosfolipida u bu\v{c}inom ulju}, keyword = {-}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Mrvo\v{s}, Mirela}, year = {2004}, pages = {46}, keywords = {-}, title = {The influence of processing conditions on phospholipids in pumpkin seed oil}, keyword = {-}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font