Pregled bibliografske jedinice broj: 168790
Oksidacijska stabilnost sojinog ulja u proizvodnji margarina
Oksidacijska stabilnost sojinog ulja u proizvodnji margarina, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 168790 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Oksidacijska stabilnost sojinog ulja u proizvodnji margarina
(Oxidative stability of soybean oil in margarine production)
Autori
Marić, Sandra
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
07.05
Godina
2004
Stranica
39
Mentor
Rade, Desanka
Ključne riječi
-
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0058015
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Desanka Rade
(mentor)