Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 168790

Oksidacijska stabilnost sojinog ulja u proizvodnji margarina


Marić, Sandra
Oksidacijska stabilnost sojinog ulja u proizvodnji margarina, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 168790 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Oksidacijska stabilnost sojinog ulja u proizvodnji margarina
(Oxidative stability of soybean oil in margarine production)

Autori
Marić, Sandra

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
07.05

Godina
2004

Stranica
39

Mentor
Rade, Desanka

Ključne riječi
-

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0058015

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Desanka Rade (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Marić, Sandra
Oksidacijska stabilnost sojinog ulja u proizvodnji margarina, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Marić, S. (2004) 'Oksidacijska stabilnost sojinog ulja u proizvodnji margarina', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Mari\'{c}, Sandra}, year = {2004}, pages = {39}, keywords = {-}, title = {Oksidacijska stabilnost sojinog ulja u proizvodnji margarina}, keyword = {-}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Mari\'{c}, Sandra}, year = {2004}, pages = {39}, keywords = {-}, title = {Oxidative stability of soybean oil in margarine production}, keyword = {-}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font