Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 168765

Utjecaj sorte maslina na sastav masnih kiselina maslinovog ulja


Amić, Ana
Utjecaj sorte maslina na sastav masnih kiselina maslinovog ulja, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 168765 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj sorte maslina na sastav masnih kiselina maslinovog ulja
(The influence of olive variety on the fatty acid composition of virgin olive oil)

Autori
Amić, Ana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
07.05

Godina
2004

Stranica
56

Mentor
Rade, Desanka

Ključne riječi
-

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
Za potpuni bibliografski opis nedostaju: *Ključne riječi na izvornom jeziku rada *Ključne riječi na engleskom jeziku *Sažetak na izvornom jeziku rada (Admin)



POVEZANOST RADA


Projekti:
0058015

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Desanka Rade (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Amić, Ana
Utjecaj sorte maslina na sastav masnih kiselina maslinovog ulja, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Amić, A. (2004) 'Utjecaj sorte maslina na sastav masnih kiselina maslinovog ulja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Ami\'{c}, Ana}, year = {2004}, pages = {56}, keywords = {-}, title = {Utjecaj sorte maslina na sastav masnih kiselina maslinovog ulja}, keyword = {-}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Ami\'{c}, Ana}, year = {2004}, pages = {56}, keywords = {-}, title = {The influence of olive variety on the fatty acid composition of virgin olive oil}, keyword = {-}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font