Pregled bibliografske jedinice broj: 168765
Utjecaj sorte maslina na sastav masnih kiselina maslinovog ulja
Utjecaj sorte maslina na sastav masnih kiselina maslinovog ulja, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 168765 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj sorte maslina na sastav masnih kiselina maslinovog ulja
(The influence of olive variety on the fatty acid composition of virgin olive oil)
Autori
Amić, Ana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
07.05
Godina
2004
Stranica
56
Mentor
Rade, Desanka
Ključne riječi
-
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
Za potpuni bibliografski opis nedostaju: *Ključne riječi na izvornom jeziku rada *Ključne riječi na engleskom jeziku *Sažetak na izvornom jeziku rada (Admin)
POVEZANOST RADA
Projekti:
0058015
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Desanka Rade
(mentor)