Pregled bibliografske jedinice broj: 168741
Utjecaj uvjeta prešanja bučine koštice beskorke na svojstva i kemijski sastav ulja
Utjecaj uvjeta prešanja bučine koštice beskorke na svojstva i kemijski sastav ulja, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 168741 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj uvjeta prešanja bučine koštice beskorke na svojstva i kemijski sastav ulja
(The influence of pressing conditions on naked pumpkin seed to the properties and chemical structure of the oil)
Autori
Maruna, Martina
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
02.04
Godina
2004
Stranica
61
Mentor
Rade, Desanka
Ključne riječi
-
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0058015
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Desanka Rade
(mentor)