Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 168741

Utjecaj uvjeta prešanja bučine koštice beskorke na svojstva i kemijski sastav ulja


Maruna, Martina
Utjecaj uvjeta prešanja bučine koštice beskorke na svojstva i kemijski sastav ulja, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 168741 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj uvjeta prešanja bučine koštice beskorke na svojstva i kemijski sastav ulja
(The influence of pressing conditions on naked pumpkin seed to the properties and chemical structure of the oil)

Autori
Maruna, Martina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
02.04

Godina
2004

Stranica
61

Mentor
Rade, Desanka

Ključne riječi
-

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0058015

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Desanka Rade (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Maruna, Martina
Utjecaj uvjeta prešanja bučine koštice beskorke na svojstva i kemijski sastav ulja, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Maruna, M. (2004) 'Utjecaj uvjeta prešanja bučine koštice beskorke na svojstva i kemijski sastav ulja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Maruna, Martina}, year = {2004}, pages = {61}, keywords = {-}, title = {Utjecaj uvjeta pre\v{s}anja bu\v{c}ine ko\v{s}tice beskorke na svojstva i kemijski sastav ulja}, keyword = {-}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Maruna, Martina}, year = {2004}, pages = {61}, keywords = {-}, title = {The influence of pressing conditions on naked pumpkin seed to the properties and chemical structure of the oil}, keyword = {-}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font