Pregled bibliografske jedinice broj: 168725
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva i sastav bučinog ulja
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva i sastav bučinog ulja, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 168725 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva i sastav bučinog ulja
(The influence of pressing conditions to the properties and quality of pumpkin seed oil)
Autori
Bartolić, Martina
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
02.04
Godina
2004
Stranica
67
Mentor
Mokrovčak, Željko
Ključne riječi
*
Sažetak
*
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
Za potpuni bibliografski opis nedostaju: *Ključne riječi na izvornom jeziku rada *Ključne riječi na engleskom jeziku *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)
POVEZANOST RADA
Projekti:
0058015
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Željko Mokrovčak
(mentor)