Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 168725

Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva i sastav bučinog ulja


Bartolić, Martina
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva i sastav bučinog ulja, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 168725 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva i sastav bučinog ulja
(The influence of pressing conditions to the properties and quality of pumpkin seed oil)

Autori
Bartolić, Martina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
02.04

Godina
2004

Stranica
67

Mentor
Mokrovčak, Željko

Ključne riječi
*

Sažetak
*

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
Za potpuni bibliografski opis nedostaju: *Ključne riječi na izvornom jeziku rada *Ključne riječi na engleskom jeziku *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)



POVEZANOST RADA


Projekti:
0058015

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Željko Mokrovčak (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Bartolić, Martina
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva i sastav bučinog ulja, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Bartolić, M. (2004) 'Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva i sastav bučinog ulja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Bartoli\'{c}, Martina}, year = {2004}, pages = {67}, keywords = {\ast}, title = {Utjecaj uvjeta pre\v{s}anja na svojstva i sastav bu\v{c}inog ulja}, keyword = {\ast}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Bartoli\'{c}, Martina}, year = {2004}, pages = {67}, keywords = {\ast}, title = {The influence of pressing conditions to the properties and quality of pumpkin seed oil}, keyword = {\ast}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font