Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 168534

Decreasing of oil apsorption in fried potato strips


Rimac-Brnčić, Suzana; Lelas, Vesna; Rade, Desanka
Decreasing of oil apsorption in fried potato strips // 9th European Nutrition Conference
Rim, Italija, 2003. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 168534 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Decreasing of oil apsorption in fried potato strips

Autori
Rimac-Brnčić, Suzana ; Lelas, Vesna ; Rade, Desanka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Skup
9th European Nutrition Conference

Mjesto i datum
Rim, Italija, 01.10.2003. - 03.10.2003

Vrsta sudjelovanja
Poster

Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija

Ključne riječi
-

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0058015

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Suzana Rimac Brnčić (autor)

Avatar Url Desanka Rade (autor)

Avatar Url Vesna Lelas (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Rimac-Brnčić, Suzana; Lelas, Vesna; Rade, Desanka
Decreasing of oil apsorption in fried potato strips // 9th European Nutrition Conference
Rim, Italija, 2003. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
Rimac-Brnčić, S., Lelas, V. & Rade, D. (2003) Decreasing of oil apsorption in fried potato strips. U: 9th European Nutrition Conference.
@article{article, author = {Rimac-Brn\v{c}i\'{c}, Suzana and Lelas, Vesna and Rade, Desanka}, year = {2003}, keywords = {-}, title = {Decreasing of oil apsorption in fried potato strips}, keyword = {-}, publisherplace = {Rim, Italija} }
@article{article, author = {Rimac-Brn\v{c}i\'{c}, Suzana and Lelas, Vesna and Rade, Desanka}, year = {2003}, keywords = {-}, title = {Decreasing of oil apsorption in fried potato strips}, keyword = {-}, publisherplace = {Rim, Italija} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font