Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 16777

Utjecaj aditiva za apsorpciju kisika u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja


Pospišil, Jasna; Ciković, Nada; Dragović-Uzelac, Verica; Lukin, V.; Brusić, D.
Utjecaj aditiva za apsorpciju kisika u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / . (ur.).
Zagreb, 1998. (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 16777 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj aditiva za apsorpciju kisika u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja
(The influence of oxygen-absorbing additives in polyethylene film on the quality of sliced carrots during storage)

Autori
Pospišil, Jasna ; Ciković, Nada ; Dragović-Uzelac, Verica ; Lukin, V. ; Brusić, D.

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / . - Zagreb, 1998

Skup
3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista

Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 10.06.1998. - 12.06.1998

Vrsta sudjelovanja
Poster

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
rezana mrkva; ukupni karotenoidi; tekstura; senzorska svojstva; mikrobiološki sastav; polietilen s aditivom za apsorpciju kisika; propusnost
(carrot; total carotenoids; texture; sensory properties; microbiological composition; polyethylene containing oxygen absorbing additive; permeability)

Sažetak
.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Pospišil, Jasna; Ciković, Nada; Dragović-Uzelac, Verica; Lukin, V.; Brusić, D.
Utjecaj aditiva za apsorpciju kisika u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / . (ur.).
Zagreb, 1998. (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)
Pospišil, J., Ciković, N., Dragović-Uzelac, V., Lukin, V. & Brusić, D. (1998) Utjecaj aditiva za apsorpciju kisika u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja. U: . (ur.)3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista.
@article{article, author = {Pospi\v{s}il, Jasna and Cikovi\'{c}, Nada and Dragovi\'{c}-Uzelac, Verica and Lukin, V. and Brusi\'{c}, D.}, year = {1998}, pages = {35}, keywords = {rezana mrkva, ukupni karotenoidi, tekstura, senzorska svojstva, mikrobiolo\v{s}ki sastav, polietilen s aditivom za apsorpciju kisika, propusnost}, title = {Utjecaj aditiva za apsorpciju kisika u foliji od polietilena na kakvo\'{c}u rezane mrkve tijekom skladi\v{s}tenja}, keyword = {rezana mrkva, ukupni karotenoidi, tekstura, senzorska svojstva, mikrobiolo\v{s}ki sastav, polietilen s aditivom za apsorpciju kisika, propusnost}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }
@article{article, author = {Pospi\v{s}il, Jasna and Cikovi\'{c}, Nada and Dragovi\'{c}-Uzelac, Verica and Lukin, V. and Brusi\'{c}, D.}, year = {1998}, pages = {35}, keywords = {carrot, total carotenoids, texture, sensory properties, microbiological composition, polyethylene containing oxygen absorbing additive, permeability}, title = {The influence of oxygen-absorbing additives in polyethylene film on the quality of sliced carrots during storage}, keyword = {carrot, total carotenoids, texture, sensory properties, microbiological composition, polyethylene containing oxygen absorbing additive, permeability}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font