Pregled bibliografske jedinice broj: 16777
Utjecaj aditiva za apsorpciju kisika u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja
Utjecaj aditiva za apsorpciju kisika u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / . (ur.).
Zagreb, 1998. (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 16777 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj aditiva za apsorpciju kisika u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja
(The influence of oxygen-absorbing additives in polyethylene film on the quality of sliced carrots during storage)
Autori
Pospišil, Jasna ; Ciković, Nada ; Dragović-Uzelac, Verica ; Lukin, V. ; Brusić, D.
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
/ . - Zagreb, 1998
Skup
3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 10.06.1998. - 12.06.1998
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
rezana mrkva; ukupni karotenoidi; tekstura; senzorska svojstva; mikrobiološki sastav; polietilen s aditivom za apsorpciju kisika; propusnost
(carrot; total carotenoids; texture; sensory properties; microbiological composition; polyethylene containing oxygen absorbing additive; permeability)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski