Pregled bibliografske jedinice broj: 16723
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija drenka
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija drenka, 1998., diplomski rad, Prehrembeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 16723 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija drenka
(Physico-chemical properties of yogurt with different cornel addition)
Autori
Junašević, Karmen
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrembeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
30.09
Godina
1998
Stranica
70
Mentor
Lalić, Ljerka Marija
Ključne riječi
drenak; jogurt; viskoznost; elektroprovodnost
(cornel; yogurt; viscosity; electroconductivity)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski