Pregled bibliografske jedinice broj: 16722
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija pahuljica prosa
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija pahuljica prosa, 1998., diplomski rad, Prehrembeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 16722 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija pahuljica prosa
(Physico-chemical properties of yogurt with different millet flakes addition)
Autori
Tužinski, Daniela
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrembeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
08.07
Godina
1998
Stranica
51
Mentor
Lalić, Ljerka Marija
Ključne riječi
pahulje prosa; jogurt; viskoznost; elektroprovodnost
(millet flakes; yogurt; viscosity; electroconductivity)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski