Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 16722

Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija pahuljica prosa


Tužinski, Daniela
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija pahuljica prosa, 1998., diplomski rad, Prehrembeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 16722 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija pahuljica prosa
(Physico-chemical properties of yogurt with different millet flakes addition)

Autori
Tužinski, Daniela

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrembeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
08.07

Godina
1998

Stranica
51

Mentor
Lalić, Ljerka Marija

Ključne riječi
pahulje prosa; jogurt; viskoznost; elektroprovodnost
(millet flakes; yogurt; viscosity; electroconductivity)

Sažetak
.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Tužinski, Daniela
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija pahuljica prosa, 1998., diplomski rad, Prehrembeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Tužinski, D. (1998) 'Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija pahuljica prosa', diplomski rad, Prehrembeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Tu\v{z}inski, Daniela}, year = {1998}, pages = {51}, keywords = {pahulje prosa, jogurt, viskoznost, elektroprovodnost}, title = {Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom razli\v{c}itih koncentracija pahuljica prosa}, keyword = {pahulje prosa, jogurt, viskoznost, elektroprovodnost}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Tu\v{z}inski, Daniela}, year = {1998}, pages = {51}, keywords = {millet flakes, yogurt, viscosity, electroconductivity}, title = {Physico-chemical properties of yogurt with different millet flakes addition}, keyword = {millet flakes, yogurt, viscosity, electroconductivity}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font