Pregled bibliografske jedinice broj: 16473
Određivanje viskoznih svojstava meda sa dodacima ovisno o temperaturi
Određivanje viskoznih svojstava meda sa dodacima ovisno o temperaturi, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 16473 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Određivanje viskoznih svojstava meda sa dodacima ovisno o temperaturi
(Viscosity properties determination of honey with different additives in dependence on temperature)
Autori
Ćurković, Ljubica
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
03.12
Godina
1998
Stranica
51
Mentor
Lalić, Ljerka Marija
Ključne riječi
med; temperatura; reološka svojstva
(honey; temperature; rheological properties)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski