Pregled bibliografske jedinice broj: 164474
Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa
Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 5 (2003), 5; 38-42 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
CROSBI ID: 164474 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa
(Bacteriological correctness of the grinded and modeled meat products.)
Autori
Popović, Vladimir ; Njari, Bela
Izvornik
Meso : prvi hrvatski časopis o mesu (1332-0025) 5
(2003), 5;
38-42
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni
Ključne riječi
-
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina
Citiraj ovu publikaciju:
Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::
- -