Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 164474

Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa


Popović, Vladimir; Njari, Bela
Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 5 (2003), 5; 38-42 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)


CROSBI ID: 164474 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa
(Bacteriological correctness of the grinded and modeled meat products.)

Autori
Popović, Vladimir ; Njari, Bela

Izvornik
Meso : prvi hrvatski časopis o mesu (1332-0025) 5 (2003), 5; 38-42

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni

Ključne riječi
-

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Projekti:
0053025

Profili:

Avatar Url Bela Njari (autor)

Poveznice na cjeloviti tekst rada:

Pristup cjelovitom tekstu rada

Citiraj ovu publikaciju:

Popović, Vladimir; Njari, Bela
Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 5 (2003), 5; 38-42 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
Popović, V. & Njari, B. (2003) Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa. Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 5 (5), 38-42.
@article{article, author = {Popovi\'{c}, Vladimir and Njari, Bela}, year = {2003}, pages = {38-42}, keywords = {-}, journal = {Meso : prvi hrvatski \v{c}asopis o mesu}, volume = {5}, number = {5}, issn = {1332-0025}, title = {Bakteriolo\v{s}ka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa}, keyword = {-} }
@article{article, author = {Popovi\'{c}, Vladimir and Njari, Bela}, year = {2003}, pages = {38-42}, keywords = {-}, journal = {Meso : prvi hrvatski \v{c}asopis o mesu}, volume = {5}, number = {5}, issn = {1332-0025}, title = {Bacteriological correctness of the grinded and modeled meat products.}, keyword = {-} }

Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::


  • -





Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font