Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 16445

Utjecaj meda i inertnih vlakana na fizikalno-kemijska svojstva jogurta


Mijoč, Zlatica
Utjecaj meda i inertnih vlakana na fizikalno-kemijska svojstva jogurta, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 16445 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj meda i inertnih vlakana na fizikalno-kemijska svojstva jogurta
(The influence of honey and inert fibres on physico-chemical characteristics of yogurt)

Autori
Mijoč, Zlatica

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
08.05

Godina
1998

Stranica
77

Mentor
Lalić, Ljerka Marija

Ključne riječi
med; inertna vlakna; jogurt; viskoznost; elektroprovodnost
(honey; inert fibres; yogurt; viscosity; electroconductivity)

Sažetak
.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Mijoč, Zlatica
Utjecaj meda i inertnih vlakana na fizikalno-kemijska svojstva jogurta, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Mijoč, Z. (1998) 'Utjecaj meda i inertnih vlakana na fizikalno-kemijska svojstva jogurta', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Mijo\v{c}, Zlatica}, year = {1998}, pages = {77}, keywords = {med, inertna vlakna, jogurt, viskoznost, elektroprovodnost}, title = {Utjecaj meda i inertnih vlakana na fizikalno-kemijska svojstva jogurta}, keyword = {med, inertna vlakna, jogurt, viskoznost, elektroprovodnost}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Mijo\v{c}, Zlatica}, year = {1998}, pages = {77}, keywords = {honey, inert fibres, yogurt, viscosity, electroconductivity}, title = {The influence of honey and inert fibres on physico-chemical characteristics of yogurt}, keyword = {honey, inert fibres, yogurt, viscosity, electroconductivity}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font