Pregled bibliografske jedinice broj: 16445
Utjecaj meda i inertnih vlakana na fizikalno-kemijska svojstva jogurta
Utjecaj meda i inertnih vlakana na fizikalno-kemijska svojstva jogurta, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 16445 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj meda i inertnih vlakana na fizikalno-kemijska svojstva jogurta
(The influence of honey and inert fibres on physico-chemical characteristics of yogurt)
Autori
Mijoč, Zlatica
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
08.05
Godina
1998
Stranica
77
Mentor
Lalić, Ljerka Marija
Ključne riječi
med; inertna vlakna; jogurt; viskoznost; elektroprovodnost
(honey; inert fibres; yogurt; viscosity; electroconductivity)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski