Pregled bibliografske jedinice broj: 16432
Fizikalno-kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka
Fizikalno-kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 16432 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Fizikalno-kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka
(Physico-chemical characteristics of yogurt with the addition of rose hips at various concentrations)
Autori
Branković, Ivana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
08.05
Godina
1998
Stranica
59
Mentor
Lalić, Ljerka Marija
Ključne riječi
jogurt; šipak; viskoznost; elektroprovodnost;
(yogurt; rose hips; viscosity; electroconductivity)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski