Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 16432

Fizikalno-kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka


Branković, Ivana
Fizikalno-kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 16432 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Fizikalno-kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka
(Physico-chemical characteristics of yogurt with the addition of rose hips at various concentrations)

Autori
Branković, Ivana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
08.05

Godina
1998

Stranica
59

Mentor
Lalić, Ljerka Marija

Ključne riječi
jogurt; šipak; viskoznost; elektroprovodnost;
(yogurt; rose hips; viscosity; electroconductivity)

Sažetak
.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Branković, Ivana
Fizikalno-kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Branković, I. (1998) 'Fizikalno-kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Brankovi\'{c}, Ivana}, year = {1998}, pages = {59}, keywords = {jogurt, \v{s}ipak, viskoznost, elektroprovodnost, }, title = {Fizikalno-kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom razli\v{c}itih koncentracija \v{s}ipka}, keyword = {jogurt, \v{s}ipak, viskoznost, elektroprovodnost, }, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Brankovi\'{c}, Ivana}, year = {1998}, pages = {59}, keywords = {yogurt, rose hips, viscosity, electroconductivity}, title = {Physico-chemical characteristics of yogurt with the addition of rose hips at various concentrations}, keyword = {yogurt, rose hips, viscosity, electroconductivity}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font