Pregled bibliografske jedinice broj: 16315
Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja
Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 16315 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja
(.)
Autori
Vidić, Nadija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
17.07
Godina
1998
Stranica
47
Mentor
Berković, Katarina
Ključne riječi
jogurt; reološki parametri; pšenične klice
(yoghurt; reological parameters; wheat germs)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058101
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Katarina Berković
(mentor)