Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 159382

Kvasci, plijesni, ukupan broj bakterija i bakterije mliječne kiseline


Kosalec, Ivan
Kvasci, plijesni, ukupan broj bakterija i bakterije mliječne kiseline, 2004. (ostalo).


CROSBI ID: 159382 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kvasci, plijesni, ukupan broj bakterija i bakterije mliječne kiseline
(Yeasts, moulds, total number of bacteria and lactic acid bacteria)

Autori
Kosalec, Ivan

Izvornik
Normirane mirkobiološke metode u kontroli hrane, Zagreb, 17-19.02.2004, ISBN: 953-6062-45-3

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, ostalo

Godina
2004

Ključne riječi
kvasci; plijesni; ISO; HN ISO
(yeasts; moulds; ISo; HR ISO)

Sažetak
U predavanju su prikazane metode izolacije i izračunavanja broja kvasaca, plijesni i bakterija mliječen kiseline i namirnicama i hrani prema ISP normama.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita, Veterinarska medicina, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0006641

Ustanove:
Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Ivan Kosalec (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kosalec, Ivan
Kvasci, plijesni, ukupan broj bakterija i bakterije mliječne kiseline, 2004. (ostalo).
Kosalec, I. (2004) Kvasci, plijesni, ukupan broj bakterija i bakterije mliječne kiseline. Normirane mirkobiološke metode u kontroli hrane, Zagreb, 17-19.02.2004, ISBN: 953-6062-45-3. Ostalo.
@unknown{unknown, author = {Kosalec, Ivan}, year = {2004}, keywords = {kvasci, plijesni, ISO, HN ISO}, title = {Kvasci, plijesni, ukupan broj bakterija i bakterije mlije\v{c}ne kiseline}, keyword = {kvasci, plijesni, ISO, HN ISO} }
@unknown{unknown, author = {Kosalec, Ivan}, year = {2004}, keywords = {yeasts, moulds, ISo, HR ISO}, title = {Yeasts, moulds, total number of bacteria and lactic acid bacteria}, keyword = {yeasts, moulds, ISo, HR ISO} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font