Pregled bibliografske jedinice broj: 159382
Kvasci, plijesni, ukupan broj bakterija i bakterije mliječne kiseline
Kvasci, plijesni, ukupan broj bakterija i bakterije mliječne kiseline, 2004. (ostalo).
CROSBI ID: 159382 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Kvasci, plijesni, ukupan broj bakterija i bakterije mliječne kiseline
(Yeasts, moulds, total number of bacteria and lactic acid bacteria)
Autori
Kosalec, Ivan
Izvornik
Normirane mirkobiološke metode u kontroli hrane, Zagreb, 17-19.02.2004, ISBN: 953-6062-45-3
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, ostalo
Godina
2004
Ključne riječi
kvasci; plijesni; ISO; HN ISO
(yeasts; moulds; ISo; HR ISO)
Sažetak
U predavanju su prikazane metode izolacije i izračunavanja broja kvasaca, plijesni i bakterija mliječen kiseline i namirnicama i hrani prema ISP normama.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita, Veterinarska medicina, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA