Pregled bibliografske jedinice broj: 15378
Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja
Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 15378 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj steriliziranog kravljeg i kozjeg mlijeka na kakvoću jogurta tijekom skladištenja
(Long life cow's and goat's milk influence on yoghurt quality during storage)
Autori
Barišić, Aleksandar
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
03.12
Godina
1998
Stranica
56
Mentor
Tratnik, Ljubica
Ključne riječi
kravlje mlijeko; kozje mlijeko; jogurt; skladištenje
(cow's milk; goat's milk; yoghurt; storage)
Sažetak
*
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
Za potpuni bibliografski opis nedostaje *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)
POVEZANOST RADA
Projekti:
058501
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ljubica Tratnik
(mentor)