Pregled bibliografske jedinice broj: 15364
Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na sastav i svojstva jogurta tijekom fermentacije i skladištenja
Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na sastav i svojstva jogurta tijekom fermentacije i skladištenja, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 15364 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na sastav i svojstva jogurta tijekom fermentacije i skladištenja
(Long life cow's and goat's milk influence on composition and quality of yoghurt during fermentation and storage)
Autori
Fugaš, Karolina
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
03.12
Godina
1998
Stranica
54
Mentor
Tratnik, Ljubica
Ključne riječi
kozje mlijeko; kravlje mlijeko; jogurt; fermentacija; skladištenje
(cow's milk; goat's milk yoghurt; fermentation storage)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058501
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ljubica Tratnik
(mentor)