Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 15364

Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na sastav i svojstva jogurta tijekom fermentacije i skladištenja


Fugaš, Karolina
Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na sastav i svojstva jogurta tijekom fermentacije i skladištenja, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 15364 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na sastav i svojstva jogurta tijekom fermentacije i skladištenja
(Long life cow's and goat's milk influence on composition and quality of yoghurt during fermentation and storage)

Autori
Fugaš, Karolina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
03.12

Godina
1998

Stranica
54

Mentor
Tratnik, Ljubica

Ključne riječi
kozje mlijeko; kravlje mlijeko; jogurt; fermentacija; skladištenje
(cow's milk; goat's milk yoghurt; fermentation storage)

Sažetak
.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058501

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Ljubica Tratnik (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Fugaš, Karolina
Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na sastav i svojstva jogurta tijekom fermentacije i skladištenja, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Fugaš, K. (1998) 'Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na sastav i svojstva jogurta tijekom fermentacije i skladištenja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Fuga\v{s}, Karolina}, year = {1998}, pages = {54}, keywords = {kozje mlijeko, kravlje mlijeko, jogurt, fermentacija, skladi\v{s}tenje}, title = {Utjecaj steriliziranog kozjeg i kravljeg mlijeka na sastav i svojstva jogurta tijekom fermentacije i skladi\v{s}tenja}, keyword = {kozje mlijeko, kravlje mlijeko, jogurt, fermentacija, skladi\v{s}tenje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Fuga\v{s}, Karolina}, year = {1998}, pages = {54}, keywords = {cow's milk, goat's milk yoghurt, fermentation storage}, title = {Long life cow's and goat's milk influence on composition and quality of yoghurt during fermentation and storage}, keyword = {cow's milk, goat's milk yoghurt, fermentation storage}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font