Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 15333

Tijek fermentacija jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka


Radeljak, Katarina
Tijek fermentacija jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 15333 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Tijek fermentacija jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka
(Fermentation of cow's and goat's milk)

Autori
Radeljak, Katarina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
24.06

Godina
1998

Stranica
51

Mentor
Tratnik Ljubica

Ključne riječi
kravlji jogurt; kozji jogurt; fermentacija
(cow's yoghurt; goat's yoghurt; fermentation)

Sažetak
.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058501

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Ljubica Tratnik (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Radeljak, Katarina
Tijek fermentacija jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Radeljak, K. (1998) 'Tijek fermentacija jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Radeljak, Katarina}, year = {1998}, pages = {51}, keywords = {kravlji jogurt, kozji jogurt, fermentacija}, title = {Tijek fermentacija jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka}, keyword = {kravlji jogurt, kozji jogurt, fermentacija}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Radeljak, Katarina}, year = {1998}, pages = {51}, keywords = {cow's yoghurt, goat's yoghurt, fermentation}, title = {Fermentation of cow's and goat's milk}, keyword = {cow's yoghurt, goat's yoghurt, fermentation}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font