Pregled bibliografske jedinice broj: 15333
Tijek fermentacija jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka
Tijek fermentacija jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 15333 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Tijek fermentacija jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka
(Fermentation of cow's and goat's milk)
Autori
Radeljak, Katarina
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
24.06
Godina
1998
Stranica
51
Mentor
Tratnik Ljubica
Ključne riječi
kravlji jogurt; kozji jogurt; fermentacija
(cow's yoghurt; goat's yoghurt; fermentation)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058501
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ljubica Tratnik
(mentor)