Pregled bibliografske jedinice broj: 15320
Utjecaj mlijeka u prahu na kakvoću kravljeg i kozjeg jogurta
Utjecaj mlijeka u prahu na kakvoću kravljeg i kozjeg jogurta, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 15320 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj mlijeka u prahu na kakvoću kravljeg i kozjeg jogurta
(The milk powder influence on quality of cow's and goat's yoghurt)
Autori
Berger, Željko
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
01.12
Godina
1997
Stranica
70
Mentor
Tratnik Ljubica
Ključne riječi
kozji jogurt; kravlji jogurt; mlijeko u prahu; kakvoća
(goat's yoghurt; cow's yoghurt; milk powder; quality)
Izvorni jezik
Hrvatski
Napomena
Nema sažetka!!
POVEZANOST RADA
Projekti:
058501
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ljubica Tratnik
(mentor)