Pregled bibliografske jedinice broj: 15293
Utjecaj mlijeka u prahu i koncentrata proteina sirutke na kakvoću jogurta
Utjecaj mlijeka u prahu i koncentrata proteina sirutke na kakvoću jogurta, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 15293 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj mlijeka u prahu i koncentrata proteina sirutke na kakvoću jogurta
(The influence of milk powder and whey protein concentrate on yoghurt quality)
Autori
Piskač, Robert
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
25.04
Godina
1999
Stranica
74
Mentor
Tratnik Ljubica
Ključne riječi
jogurt; mlijeko u prahu; koncentrat proteina sirutke
(yoghurt; milk powder; whey protein concentrate)
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058501
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ljubica Tratnik
(mentor)