Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 143113

Optimalno vrijeme berbe kivija


Jemrić, Tomislav
Optimalno vrijeme berbe kivija, 2003. (popularni rad).


CROSBI ID: 143113 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Optimalno vrijeme berbe kivija
(Optimal harvest date of kiwifruit)

Autori
Jemrić, Tomislav

Izvornik
Gospodarski list

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2003

Ključne riječi
kivi; rok berbe; škrob; topljiva suha tvar; tvrdoća
(kiwifruit; harvest date; starch; total soluble solids; firmness)

Sažetak
U članku je opisano nekoliko metoda za određivanje roka berbe kivija (mjerenje tvrdoće, količine škroba i topljive suhe tvari). Dane su preporučene vrijednosti kod kojih se obavlja berba uz kratku preporuku za čuvanje plodova.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Tomislav Jemrić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Jemrić, Tomislav
Optimalno vrijeme berbe kivija, 2003. (popularni rad).
Jemrić, T. (2003) Optimalno vrijeme berbe kivija. Gospodarski list. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Jemri\'{c}, Tomislav}, year = {2003}, keywords = {kivi, rok berbe, \v{s}krob, topljiva suha tvar, tvrdo\'{c}a}, title = {Optimalno vrijeme berbe kivija}, keyword = {kivi, rok berbe, \v{s}krob, topljiva suha tvar, tvrdo\'{c}a} }
@unknown{unknown, author = {Jemri\'{c}, Tomislav}, year = {2003}, keywords = {kiwifruit, harvest date, starch, total soluble solids, firmness}, title = {Optimal harvest date of kiwifruit}, keyword = {kiwifruit, harvest date, starch, total soluble solids, firmness} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font