Pregled bibliografske jedinice broj: 142076
Utjecaj toplinskog predtretmana na scald jabuke Granny Smith
Utjecaj toplinskog predtretmana na scald jabuke Granny Smith, 2003. (popularni rad).
CROSBI ID: 142076 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj toplinskog predtretmana na scald jabuke Granny Smith
(The effect of heat pretreatment on scald of Granny Smith apple)
Autori
Jemrić, Tomislav
Izvornik
Bilten s 8. izložbe jabuka i voćnih prerađevina, Požega 2003.
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad
Godina
2003
Ključne riječi
toplinski predtretman; scald; skladištenje; normalna atmosfera
(heat pretreatment; scald; storage; regular air)
Sažetak
U radu se iznose preliminarni rezultati o djelovanju toplinskih predtretmana na pojavu površinskog scalda jabuke Granny Smith ubrane u tri roka berbe.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Biologija