Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 142076

Utjecaj toplinskog predtretmana na scald jabuke Granny Smith


Jemrić, Tomislav
Utjecaj toplinskog predtretmana na scald jabuke Granny Smith, 2003. (popularni rad).


CROSBI ID: 142076 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj toplinskog predtretmana na scald jabuke Granny Smith
(The effect of heat pretreatment on scald of Granny Smith apple)

Autori
Jemrić, Tomislav

Izvornik
Bilten s 8. izložbe jabuka i voćnih prerađevina, Požega 2003.

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2003

Ključne riječi
toplinski predtretman; scald; skladištenje; normalna atmosfera
(heat pretreatment; scald; storage; regular air)

Sažetak
U radu se iznose preliminarni rezultati o djelovanju toplinskih predtretmana na pojavu površinskog scalda jabuke Granny Smith ubrane u tri roka berbe.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Biologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Tomislav Jemrić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Jemrić, Tomislav
Utjecaj toplinskog predtretmana na scald jabuke Granny Smith, 2003. (popularni rad).
Jemrić, T. (2003) Utjecaj toplinskog predtretmana na scald jabuke Granny Smith. Bilten s 8. izložbe jabuka i voćnih prerađevina, Požega 2003.. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Jemri\'{c}, Tomislav}, year = {2003}, keywords = {toplinski predtretman, scald, skladi\v{s}tenje, normalna atmosfera}, title = {Utjecaj toplinskog predtretmana na scald jabuke Granny Smith}, keyword = {toplinski predtretman, scald, skladi\v{s}tenje, normalna atmosfera} }
@unknown{unknown, author = {Jemri\'{c}, Tomislav}, year = {2003}, keywords = {heat pretreatment, scald, storage, regular air}, title = {The effect of heat pretreatment on scald of Granny Smith apple}, keyword = {heat pretreatment, scald, storage, regular air} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font