Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 141936

Kemijski sastav arome rogača (Ceratonia siliqua L.) izoliran dvjema metodama


Škaro, Luka
Kemijski sastav arome rogača (Ceratonia siliqua L.) izoliran dvjema metodama, 2003., diplomski rad, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split


CROSBI ID: 141936 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kemijski sastav arome rogača (Ceratonia siliqua L.) izoliran dvjema metodama
(Chemical composition of carob aroma (Ceratonia siliqua L.) isolated by two methods)

Autori
Škaro, Luka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Kemijsko-tehnološki fakultet

Mjesto
Split

Datum
14.11

Godina
2003

Stranica
40

Mentor
Mastelić, Josip

Ključne riječi
plod rogača; aroma; GC-MS; metode izolacije
(carob bean; aroma; GC-MS; metdods of isolation)

Sažetak
Aroma rogača izolirana je dvjema metodama: vodenom destilacijom po Clevengeru i vodenom destilacijom-adsorbcijom na aktivnom ugljenu. Uspoređeni su prinosi dobivenih ulja i kemizam.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Kemija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0011010

Ustanove:
Kemijsko-tehnološki fakultet, Split

Profili:

Avatar Url Josip Mastelić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Škaro, Luka
Kemijski sastav arome rogača (Ceratonia siliqua L.) izoliran dvjema metodama, 2003., diplomski rad, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split
Škaro, L. (2003) 'Kemijski sastav arome rogača (Ceratonia siliqua L.) izoliran dvjema metodama', diplomski rad, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split.
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}karo, Luka}, year = {2003}, pages = {40}, keywords = {plod roga\v{c}a, aroma, GC-MS, metode izolacije}, title = {Kemijski sastav arome roga\v{c}a (Ceratonia siliqua L.) izoliran dvjema metodama}, keyword = {plod roga\v{c}a, aroma, GC-MS, metode izolacije}, publisherplace = {Split} }
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}karo, Luka}, year = {2003}, pages = {40}, keywords = {carob bean, aroma, GC-MS, metdods of isolation}, title = {Chemical composition of carob aroma (Ceratonia siliqua L.) isolated by two methods}, keyword = {carob bean, aroma, GC-MS, metdods of isolation}, publisherplace = {Split} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font