Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 141243

L'Aroma del Moscato


Ninino, M.N.; Gluhić, David; Zenarola, C.; Crespan, G.; Colugnati, G.
L'Aroma del Moscato // Vignevini, 1 (2000), 10; 37-44 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)


CROSBI ID: 141243 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
L'Aroma del Moscato
(Aroma compounds of Muscat's grapes)

Autori
Ninino, M.N. ; Gluhić, David ; Zenarola, C. ; Crespan, G. ; Colugnati, G.

Izvornik
Vignevini (0390-0479) 1 (2000), 10; 37-44

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni

Ključne riječi
aroma; moscato; monoterpeni; uva; maturazione; fermentazione
(aroma; muscat; monoterepene; grape; maturation; fermentation)

Sažetak
Po imenom Muškati u vinogradarskoj proizvodnji se nalazi nekoliko sorata ; M. bijeli, M. žuti, M. ottonel i dr. Zajedničko svojstvo svih muškata je izražena aroma i visoka količina aromatskih spojeva iz grupe monoterpena. Količina monoterpena se mijenja tijekom dozrijevanja grožđa, ali isto tako i tijekom procesa fermentacija i dozrijevanja vina.

Izvorni jezik
Ita



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url David Gluhić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Ninino, M.N.; Gluhić, David; Zenarola, C.; Crespan, G.; Colugnati, G.
L'Aroma del Moscato // Vignevini, 1 (2000), 10; 37-44 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
Ninino, M., Gluhić, D., Zenarola, C., Crespan, G. & Colugnati, G. (2000) L'Aroma del Moscato. Vignevini, 1 (10), 37-44.
@article{article, author = {Ninino, M.N. and Gluhi\'{c}, David and Zenarola, C. and Crespan, G. and Colugnati, G.}, year = {2000}, pages = {37-44}, keywords = {aroma, moscato, monoterpeni, uva, maturazione, fermentazione}, journal = {Vignevini}, volume = {1}, number = {10}, issn = {0390-0479}, title = {L'Aroma del Moscato}, keyword = {aroma, moscato, monoterpeni, uva, maturazione, fermentazione} }
@article{article, author = {Ninino, M.N. and Gluhi\'{c}, David and Zenarola, C. and Crespan, G. and Colugnati, G.}, year = {2000}, pages = {37-44}, keywords = {aroma, muscat, monoterepene, grape, maturation, fermentation}, journal = {Vignevini}, volume = {1}, number = {10}, issn = {0390-0479}, title = {Aroma compounds of Muscat's grapes}, keyword = {aroma, muscat, monoterepene, grape, maturation, fermentation} }

Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::


  • CAB Abstract





Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font