Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 133589

Kakvoća obarenih kobasica


Vujčić, Dušica
Kakvoća obarenih kobasica, 2002., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 133589 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kakvoća obarenih kobasica
(Quality of smokend and cured saussages)

Autori
Vujčić, Dušica

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Veterinarski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
Podatak o recenziji nije dostupan

Godina
2002

Stranica
43

Mentor
Njari, Bela

Ključne riječi
-

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Projekti:
0053025

Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Bela Njari (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Vujčić, Dušica
Kakvoća obarenih kobasica, 2002., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
Vujčić, D. (2002) 'Kakvoća obarenih kobasica', diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Vuj\v{c}i\'{c}, Du\v{s}ica}, year = {2002}, pages = {43}, keywords = {-}, title = {Kakvo\'{c}a obarenih kobasica}, keyword = {-}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Vuj\v{c}i\'{c}, Du\v{s}ica}, year = {2002}, pages = {43}, keywords = {-}, title = {Quality of smokend and cured saussages}, keyword = {-}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font