Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 133213

Ispitivanje aktivnosti kultura bakterija Acetobacter sp. izuzetih pri različitim parametrima uzgoja


Šolić, Maja
Ispitivanje aktivnosti kultura bakterija Acetobacter sp. izuzetih pri različitim parametrima uzgoja, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 133213 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Ispitivanje aktivnosti kultura bakterija Acetobacter sp. izuzetih pri različitim parametrima uzgoja
(The exploring of the activity of bacterial culture Acetobacter sp. that are taken out during different states in the production)

Autori
Šolić, Maja

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
03.04

Godina
2003

Stranica
62

Mentor
Stehlik-Tomas, Vesna

Ključne riječi
Acetobacter sp.; matični ocat; octena kiselina
(Acetobacter sp; inoculation vinegar; acetic acid)

Sažetak
Istraživanja su pokazala da uzorak matičnog octa izuzet u optimalnim uvjetima, ima i optimalnu aktivnost. Matični octevi izuzeti nakon pregrijavanja i pothlađivanj pokazuju dugu fazu adaptacije i malu produktivnost.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Biotehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0058022

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Vesna Stehlik-Tomas (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Šolić, Maja
Ispitivanje aktivnosti kultura bakterija Acetobacter sp. izuzetih pri različitim parametrima uzgoja, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Šolić, M. (2003) 'Ispitivanje aktivnosti kultura bakterija Acetobacter sp. izuzetih pri različitim parametrima uzgoja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}oli\'{c}, Maja}, year = {2003}, pages = {62}, keywords = {Acetobacter sp., mati\v{c}ni ocat, octena kiselina}, title = {Ispitivanje aktivnosti kultura bakterija Acetobacter sp. izuzetih pri razli\v{c}itim parametrima uzgoja}, keyword = {Acetobacter sp., mati\v{c}ni ocat, octena kiselina}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}oli\'{c}, Maja}, year = {2003}, pages = {62}, keywords = {Acetobacter sp, inoculation vinegar, acetic acid}, title = {The exploring of the activity of bacterial culture Acetobacter sp. that are taken out during different states in the production}, keyword = {Acetobacter sp, inoculation vinegar, acetic acid}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font