Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 133181

Određivanje stupnja mikrobiološke ispravnosti mesa svježe morske ribe


Petrošić, Claudia
Određivanje stupnja mikrobiološke ispravnosti mesa svježe morske ribe, 2002., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 133181 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Određivanje stupnja mikrobiološke ispravnosti mesa svježe morske ribe
(Microbiological corectness level determination the fresh sea meat)

Autori
Petrošić, Claudia

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Veterinarski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
Podatak o recenziji nije dostupan

Godina
2002

Stranica
40

Mentor
Hadžiosmanović, Mirza

Neposredni voditelj
Kozačinski, Lidija

Ključne riječi
-

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Projekti:
0053025

Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Lidija Kozačinski (mentor)

Avatar Url Mirza Hadžiosmanović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Petrošić, Claudia
Određivanje stupnja mikrobiološke ispravnosti mesa svježe morske ribe, 2002., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
Petrošić, C. (2002) 'Određivanje stupnja mikrobiološke ispravnosti mesa svježe morske ribe', diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Petro\v{s}i\'{c}, Claudia}, year = {2002}, pages = {40}, keywords = {-}, title = {Odre\djivanje stupnja mikrobiolo\v{s}ke ispravnosti mesa svje\v{z}e morske ribe}, keyword = {-}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Petro\v{s}i\'{c}, Claudia}, year = {2002}, pages = {40}, keywords = {-}, title = {Microbiological corectness level determination the fresh sea meat}, keyword = {-}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font