Pregled bibliografske jedinice broj: 132629
Relly C. Metal Contamination of Foods. Its significance for food qualityand human health. 3rd ed., Oxford: Blackwell Science Ltd. 2002 (ISBN 0 6320 5927 3)
Relly C. Metal Contamination of Foods. Its significance for food qualityand human health. 3rd ed., Oxford: Blackwell Science Ltd. 2002 (ISBN 0 6320 5927 3) // Croatian medical journal, 44 (2003), 506-507 (podatak o recenziji nije dostupan, prikaz, stručni)
CROSBI ID: 132629 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Relly C. Metal Contamination of Foods. Its significance for food qualityand human health. 3rd ed., Oxford: Blackwell Science Ltd. 2002 (ISBN 0 6320 5927 3)
(Reilly C. Metal Contamination of Food. Its significance for food quality and human health. 3rd ed. Oxford: Blackwell Science Ltd. 2002 (ISBN 0 6320 5927 3))
Autori
Momčilović, Berislav
Izvornik
Croatian medical journal (0353-9504) 44
(2003);
506-507
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, prikaz, stručni
Ključne riječi
metal contamination of food
Sažetak
U knjizi su izneseni najnoviji podaci o prisustvu metala u čovjekovoj hrani te njihov utjecaj na zdravlje i bolest ljudi i životinja. Prof. Reilly je medjunarodno priznat ekspert za javno zdravstvo i u trećem izdanju svoje knjige sublimirao je znanje i iskustvo na podrušju zagađenja čovjekove hrane metalima za dobrobit znanstvenih istraživača i praktičnih stručnjaka iz medicine, biologije, kemije i toksikologije.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita
POVEZANOST RADA
Projekti:
0022013
Ustanove:
Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada, Zagreb
Profili:
Berislav Momčilović
(autor)
Citiraj ovu publikaciju:
Časopis indeksira:
- Current Contents Connect (CCC)
- Web of Science Core Collection (WoSCC)
- Science Citation Index Expanded (SCI-EXP)
- SCI-EXP, SSCI i/ili A&HCI
- Scopus
- MEDLINE