Pregled bibliografske jedinice broj: 131838
Ukorak sa svijetom do boljeg i trajnijeg kruha
Ukorak sa svijetom do boljeg i trajnijeg kruha, 2003. (popularni rad).
CROSBI ID: 131838 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Ukorak sa svijetom do boljeg i trajnijeg kruha
(Step, by step to the better bread)
Autori
Stehlik-Tomas, V
Izvornik
Novi pekar
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad
Godina
2003
Ključne riječi
starter-kulture; mješovite kulture bakterija i kvasaca
(starter-cultures; mixed cultures of bacteria i yeasts)
Sažetak
Organoleptićke i senzorske značajke kruha uvelike ovise o vrstama i količinama mikroorganizama upotrebljenih za kiseljenje tijesta.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Biotehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0058022
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Vesna Stehlik-Tomas
(autor)