Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 131838

Ukorak sa svijetom do boljeg i trajnijeg kruha


Stehlik-Tomas, V
Ukorak sa svijetom do boljeg i trajnijeg kruha, 2003. (popularni rad).


CROSBI ID: 131838 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Ukorak sa svijetom do boljeg i trajnijeg kruha
(Step, by step to the better bread)

Autori
Stehlik-Tomas, V

Izvornik
Novi pekar

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2003

Ključne riječi
starter-kulture; mješovite kulture bakterija i kvasaca
(starter-cultures; mixed cultures of bacteria i yeasts)

Sažetak
Organoleptićke i senzorske značajke kruha uvelike ovise o vrstama i količinama mikroorganizama upotrebljenih za kiseljenje tijesta.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Biotehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0058022

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Vesna Stehlik-Tomas (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Stehlik-Tomas, V
Ukorak sa svijetom do boljeg i trajnijeg kruha, 2003. (popularni rad).
Stehlik-Tomas, V. (2003) Ukorak sa svijetom do boljeg i trajnijeg kruha. Novi pekar. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Stehlik-Tomas, V}, year = {2003}, keywords = {starter-kulture, mje\v{s}ovite kulture bakterija i kvasaca}, title = {Ukorak sa svijetom do boljeg i trajnijeg kruha}, keyword = {starter-kulture, mje\v{s}ovite kulture bakterija i kvasaca} }
@unknown{unknown, author = {Stehlik-Tomas, V}, year = {2003}, keywords = {starter-cultures, mixed cultures of bacteria i yeasts}, title = {Step, by step to the better bread}, keyword = {starter-cultures, mixed cultures of bacteria i yeasts} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font