Pregled bibliografske jedinice broj: 129726
Oštečenje zrna ječma u procesu dorade
Oštečenje zrna ječma u procesu dorade, 2003., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 129726 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Oštečenje zrna ječma u procesu dorade
(Damages of Barley kernels through processing)
Autori
Baždar, Goran
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Agronomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
23.05
Godina
2003
Stranica
24
Mentor
Jukić, Željko
Ključne riječi
Ječam; dorada
(Barley; processing)
Sažetak
Rad je obuhvatio lom zrna ječma tijekom dorade te je utvrđena razlika između sorata u postotnom udjelu frakcija zrna, vlage zrna, sadržaja proteina i lomu zrna.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)
POVEZANOST RADA