Pregled bibliografske jedinice broj: 129677
Fizikalna svojstva i brzina otpuštanja vode zrna soje kultivara Iva i Podravka
Fizikalna svojstva i brzina otpuštanja vode zrna soje kultivara Iva i Podravka, 2002., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 129677 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Fizikalna svojstva i brzina otpuštanja vode zrna soje kultivara Iva i Podravka
(Physical characteristics and velocity of drying of Soybean varieties Iva and Podravka)
Autori
Tušek, Zdravko
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Agronomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
02.04
Godina
2002
Stranica
56
Mentor
Krička, Tajana
Ključne riječi
Sušenje; soja; kulitvari
(Drying; Soybean; varieties)
Sažetak
Utvrđen je sadržaj primjesa u masi zrna i kako one utječu na promjenu hektolitarske mase te kako se hektolitarska masa mijenja sa sadržajem vlage u zrnu. Osim navedenog cilj je bio utvrditi postoje li razlike u brzini sušenja istraživanih kultivara.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)
POVEZANOST RADA