Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 128865

Utjecaj lecitina na gorčinu i oksidacijsku stabilnost maslinovog ulja


Gržetić, Ana
Utjecaj lecitina na gorčinu i oksidacijsku stabilnost maslinovog ulja, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 128865 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj lecitina na gorčinu i oksidacijsku stabilnost maslinovog ulja
(The influence of lecithin on the bitterness and oxidative stability of oilve oil)

Autori
Gržetić, Ana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
07.11

Godina
2002

Stranica
73

Mentor
Mokrovčak, Željko

Ključne riječi
djevičansko maslinovo ulje; lecitin; gorčina; oksidacijska stabilnost
(virgin olive oil; lecithin; bitternes; oxidative stability)

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0058015

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Željko Mokrovčak (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Gržetić, Ana
Utjecaj lecitina na gorčinu i oksidacijsku stabilnost maslinovog ulja, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Gržetić, A. (2002) 'Utjecaj lecitina na gorčinu i oksidacijsku stabilnost maslinovog ulja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Gr\v{z}eti\'{c}, Ana}, year = {2002}, pages = {73}, keywords = {djevi\v{c}ansko maslinovo ulje, lecitin, gor\v{c}ina, oksidacijska stabilnost}, title = {Utjecaj lecitina na gor\v{c}inu i oksidacijsku stabilnost maslinovog ulja}, keyword = {djevi\v{c}ansko maslinovo ulje, lecitin, gor\v{c}ina, oksidacijska stabilnost}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Gr\v{z}eti\'{c}, Ana}, year = {2002}, pages = {73}, keywords = {virgin olive oil, lecithin, bitternes, oxidative stability}, title = {The influence of lecithin on the bitterness and oxidative stability of oilve oil}, keyword = {virgin olive oil, lecithin, bitternes, oxidative stability}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font