Pregled bibliografske jedinice broj: 128865
Utjecaj lecitina na gorčinu i oksidacijsku stabilnost maslinovog ulja
Utjecaj lecitina na gorčinu i oksidacijsku stabilnost maslinovog ulja, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 128865 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj lecitina na gorčinu i oksidacijsku stabilnost maslinovog ulja
(The influence of lecithin on the bitterness and oxidative stability of oilve oil)
Autori
Gržetić, Ana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
07.11
Godina
2002
Stranica
73
Mentor
Mokrovčak, Željko
Ključne riječi
djevičansko maslinovo ulje; lecitin; gorčina; oksidacijska stabilnost
(virgin olive oil; lecithin; bitternes; oxidative stability)
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0058015
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Željko Mokrovčak
(mentor)