Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1256733

Uporaba aromatičnog bilja s krša u prehrambenoj industriji


Friganović, Emilija
Uporaba aromatičnog bilja s krša u prehrambenoj industriji // 1. znanstveno-stručni skup Primjena ukrasnog bilja u turističkoj ponudi Mediterana
Šibenik, Hrvatska, 2018. (predavanje, domaća recenzija, neobjavljeni rad, znanstveni)


CROSBI ID: 1256733 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Uporaba aromatičnog bilja s krša u prehrambenoj industriji
(The use of karst aromatic plants in the food industry)

Autori
Friganović, Emilija

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, znanstveni

Skup
1. znanstveno-stručni skup Primjena ukrasnog bilja u turističkoj ponudi Mediterana

Mjesto i datum
Šibenik, Hrvatska, 09.06.2018

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
Funkcionalna hrana ; Aromatično bilje ; Krš ; Mediteran ; Prehrambeni proizvodi
(Functional food ; Aromatic herbs ; Karst ; Mediterranean ; Food products)

Sažetak
Cilj predavanja bio je dati polaznicima pregled tipova funkcionalne hrane, opis pristupa razvoju novih funkcionalnih proizvoda, pregled aromatičnog bilja s krša korištenog u istraživanju i razvoju novih proizvoda na bazi žitarica te pregled rezultata istraživanja i razvoja novih funkcionalnih proizvoda.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija, Nutricionizam

Napomena
Organizatori skupa: ogranak Matice hrvatske u Šibeniku i stručno-znanstvena udruga Futura; suorganizator: TZ Grada Šibenika.



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veleučilište "Marko Marulić", Knin

Profili:

Avatar Url Emilija Friganović (autor)

Citiraj ovu publikaciju:

Friganović, Emilija
Uporaba aromatičnog bilja s krša u prehrambenoj industriji // 1. znanstveno-stručni skup Primjena ukrasnog bilja u turističkoj ponudi Mediterana
Šibenik, Hrvatska, 2018. (predavanje, domaća recenzija, neobjavljeni rad, znanstveni)
Friganović, E. (2018) Uporaba aromatičnog bilja s krša u prehrambenoj industriji. U: 1. znanstveno-stručni skup Primjena ukrasnog bilja u turističkoj ponudi Mediterana.
@article{article, author = {Friganovi\'{c}, Emilija}, year = {2018}, keywords = {Funkcionalna hrana, Aromati\v{c}no bilje, Kr\v{s}, Mediteran, Prehrambeni proizvodi}, title = {Uporaba aromati\v{c}nog bilja s kr\v{s}a u prehrambenoj industriji}, keyword = {Funkcionalna hrana, Aromati\v{c}no bilje, Kr\v{s}, Mediteran, Prehrambeni proizvodi}, publisherplace = {\v{S}ibenik, Hrvatska} }
@article{article, author = {Friganovi\'{c}, Emilija}, year = {2018}, keywords = {Functional food, Aromatic herbs, Karst, Mediterranean, Food products}, title = {The use of karst aromatic plants in the food industry}, keyword = {Functional food, Aromatic herbs, Karst, Mediterranean, Food products}, publisherplace = {\v{S}ibenik, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font