Pregled bibliografske jedinice broj: 1256288
HACCP u pčelarstvu
HACCP u pčelarstvu // "Med i kvaliteta" radionica
Knin, Hrvatska, 2013. (predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)
CROSBI ID: 1256288 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
HACCP u pčelarstvu
(HACCP in beekeeping)
Autori
Friganović, Emilija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, stručni
Skup
"Med i kvaliteta" radionica
Mjesto i datum
Knin, Hrvatska, 02.03.2013
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
HACCP ; dobra pčelarska praksa ; pčelarstvo ; med i ostali pčelinji proizvodi ; kvaliteta proizvoda
(HACCP ; good beekeeping practice ; beekeeping ; honey and other bee products ; product quality)
Sažetak
Tijekom predavanja obrađeni su sljedeći sadržaji:Sigurnost i kvaliteta hrane. Pravna regulativa u području sigurnosti i kvalitete hrane. Pčelarstvo. Pčelinji proizvodi: med, matična mliječ, propolis, cvjetni prah, pčelinji otrov i vosak. Kvaliteta pčelinjih proizvoda. Dobra pčelarska praksa. HACCP i pčelinji proizvodi.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija), Prehrambena tehnologija, Nutricionizam