Pregled bibliografske jedinice broj: 1232297
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 4.
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022 (monografija)
CROSBI ID: 1232297 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda
prehrambene industrije - Knjiga 4.
(Some possibilities for utilization of food inustry
by-products - Book 4)
Urednik/ci
Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, monografija, znanstvena
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2022
Stranica
472
ISBN
978-953-7005-81-8
Ključne riječi
nusproizvodi prehrambene industrije ; iskorištenje
(food industry by-products ; utilization)
Sažetak
Monografija uključuje 19 poglavlja u kojima je prikazan potencijal iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Namijenjena je nastavnicima, studentima i istraživačima koji se bave područjem prehrambene tehnologije i biotehnologije te iskorištenjem nusproizvoda prehrambene industrije.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek