Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1215843

Mikrobiologija hrane - praktikum


Kocić-Tanackov, Sunčica; Dimić, Gordana; Pavlović, Hrvoje
Mikrobiologija hrane - praktikum
Novi Sad: Tehnološki fakultet Univerziteta u Novom Sadu, 2022


CROSBI ID: 1215843 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Mikrobiologija hrane - praktikum
(Food microbiology - laboratory practice)

Autori
Kocić-Tanackov, Sunčica ; Dimić, Gordana ; Pavlović, Hrvoje

Vrsta obrazovnog materijala
Udžbenik (visokoškolsko obrazovanje)

Izdavač
Tehnološki fakultet Univerziteta u Novom Sadu

Grad
Novi Sad

Godina
2022

Stranica
394

ISBN
978-86-6253-143-8

Ključne riječi
mikrobiologija hrane, laboratorijski priručnik
(food microbiology, laboratory practice)

Sažetak
Laboratorijski praktikum za ispitivanje mikrobiološke kvalitete hrane i vode za piće namijenjen studentima preddiploskih studija iz prehrambenog inženjerstva, istraživačima, mikrobiolozima, inskepcijskim službama i dr.

Izvorni jezik
Ostalo

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Hrvoje Pavlović (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kocić-Tanackov, Sunčica; Dimić, Gordana; Pavlović, Hrvoje
Mikrobiologija hrane - praktikum
Novi Sad: Tehnološki fakultet Univerziteta u Novom Sadu, 2022
Kocić-Tanackov, S., Dimić, G. & Pavlović, H. (2022) Mikrobiologija hrane - praktikum. Novi Sad. Tehnološki fakultet Univerziteta u Novom Sadu.
@unknown{unknown, author = {Koci\'{c}-Tanackov, Sun\v{c}ica and Dimi\'{c}, Gordana and Pavlovi\'{c}, Hrvoje}, year = {2022}, pages = {394}, keywords = {mikrobiologija hrane, laboratorijski priru\v{c}nik}, isbn = {978-86-6253-143-8}, title = {Mikrobiologija hrane - praktikum}, keyword = {mikrobiologija hrane, laboratorijski priru\v{c}nik}, publisher = {Tehnolo\v{s}ki fakultet Univerziteta u Novom Sadu}, publisherplace = {Novi Sad} }
@unknown{unknown, author = {Koci\'{c}-Tanackov, Sun\v{c}ica and Dimi\'{c}, Gordana and Pavlovi\'{c}, Hrvoje}, year = {2022}, pages = {394}, keywords = {food microbiology, laboratory practice}, isbn = {978-86-6253-143-8}, title = {Food microbiology - laboratory practice}, keyword = {food microbiology, laboratory practice}, publisher = {Tehnolo\v{s}ki fakultet Univerziteta u Novom Sadu}, publisherplace = {Novi Sad} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font