Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1214574

Tehnologija proizvodnje rakije od meda


Brkić, Marko
Tehnologija proizvodnje rakije od meda, 2022., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 1214574 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Tehnologija proizvodnje rakije od meda
(Technology of honey spirit production)

Autori
Brkić, Marko

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
16.09

Godina
2022

Stranica
16

Mentor
Mihaljević Žulj, Marin

Ključne riječi
rakija, medovina, destilacija, kemijska analiza
(brandy, mead, destilation, chemical analysis)

Sažetak
Proizvodnja rakije od meda postupak je u kojem destiliramo medovinu dobivenu fermentacijom meda pomiješanog vodom, limunskom kiselinom i kvascima. U ovom radu će se detaljno objasniti čitav postupak proizvodnje same medovine, te njezina kemijska analiza. Zatim će se detaljno objasniti postupak dobivanja rakije od medovine te objasniti njezin kemijski sastav.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija), Biotehnologija



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Marin Mihaljević Žulj (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Brkić, Marko
Tehnologija proizvodnje rakije od meda, 2022., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
Brkić, M. (2022) 'Tehnologija proizvodnje rakije od meda', diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Brki\'{c}, Marko}, year = {2022}, pages = {16}, keywords = {rakija, medovina, destilacija, kemijska analiza}, title = {Tehnologija proizvodnje rakije od meda}, keyword = {rakija, medovina, destilacija, kemijska analiza}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Brki\'{c}, Marko}, year = {2022}, pages = {16}, keywords = {brandy, mead, destilation, chemical analysis}, title = {Technology of honey spirit production}, keyword = {brandy, mead, destilation, chemical analysis}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font